Η δύναμη είναι μέσα σου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΙΚΙ για άμεσο συντονισμό με τον ανώτερο εαυτό και αυτοκυριαρχία. Η δύναμη είναι μέσα σου. Μπορείς. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις.
Το μεγάλο ψεμμα όλων των εποχών. Πιστεύουμε στην ύπαρξη ενός κόσμου έξω απο τον εαυτό μας,εφοδιασμένο με δική του θέληση απο την οποία εξαρτάται το πεπρωμένο μας. Οι άνθρωποι θεωρούν την πραγματικότητα ως μια εξωτερική οντότητα ικανή να αποφασίσει και να επιβάλει τη θέλησή της. Για αυτό και αιθάνονται ότι συνεχώς απειλούνται από αυτήν και ότι είναι αθεράπευτα θυματά της. Ολα όσα θεωρείς δυσκολίες, στην πραγματικότητα είναι το πιο πολύτιμο υλικό για να μετατρέψεις την ψυχολογία του θανάτου σε ψυχολογίά της ζωής. H αυτοπαρατήρηση είναι αυτοθεραπεία, αυτοδιόρθωση. Η αναγνώριση της σκιάς του εαυτού μας είναι η λύση, η θεραπεία, η πραγματική σωτηρία.
Εκείνο το πλήθος που βλέπεις δεν είναι έξω απο εσένα,είναι η παρακμή σου,σκόρπια συντρίμμια του είναι σου, η αντανάκλαση της απόγνωσης που είναι μέσα σου. Εάν θέλεις να αλλάξει η ανθρωπότητα, θεράπευσε τον εαυτό σου. Ο καθένας μας είναι εφοδιασμένος με ενα τεράστιο περιθώριο σωτηρίας. Γίνε η λύση εσωτερικά. Αν όμως έχεις ωτοασπίδες στα αυτιά, παρωπίδες στα μάτια και πίκρα και μη συγχώρεση στη καρδιά, από ποιά χαραμάδα να μπει η αγάπη, η ροή, η καθοδήγηση, η προστασία;
Οσοι απο εσάς είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε την χριστική σας συνειδητότητα και την ένωση σας με τον ανώτερο εαυτό, σας προσκαλώ σε μια πρώτη βιωματική συνεδρία Ρέικι, ολικής κάθαρσης όλων των πεδίων σας, άκρως εξυψωτική. Εκει θα αντιληφθείτε πως όλα είναι ενέργεια και μαθαίνοντας και εσείς βήμα βήμα να την χειρίζεστε,γίνεστε ο δημιουργός της δικής σας πραγματικότητας.Προθεσή μου να σας καθοδηγήσω εύκολα και άμμεσα στην δική σας εσωτερική πληρότητα και ευδαιμονία.